Andrzej Malicki Usługi Spawalnicze

Polityka prywatności

 

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urzęd. Unii Europ. z dnia 04.05.2016 r. L 119/1), dalej jako „rodo”, Andrzej Malicki Usługi Spawalnicze Spółka Komandytowa ul. B. Limanowskiego 28 A/9, Stargard 73-110 NIP 8542402609 informuje, iż:

1) Administratorem Danych Osobowych Pana/Pani jest Andrzej Malicki Usługi Spawalnicze Spółka Komandytowa ul. B. Limanowskiego 28 A/9, Stargard 73-110 NIP 8542402609 email: biuro@usmalicki.eu tel. 508 862 551 dalej jako „ADO”;
2) dane osobowe są przetwarzane w celu należytego świadczenia przedmiotu umowy (dostawy/usługi/) przez ADO art. 6 pkt.1 lit a, b,f;
3) prawnie uzasadnionymi interesami ADO jest konieczność realizacji swoich podstawowych usług związanych z należytym wykonaniem umowy oraz marketingiem bezpośrednim;
4) Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa;
5) Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres w zakresie niezbędnym do realizacji celów przetwarzania danych osobowych wynikający z odp.
przepisów prawa;
6) przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania;
7) ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO), ul. Stawki 2 00-193 Warszawa, tel. 22 531 03 00, fax. 22 531 03 01, e-mail: kancelaria@puodo.gov.pl;
8) podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolnie), ale konieczne w celu realizacji niniejszego stosunku umownego. Odmowa udostępnienia danych przez Pana/Panią spowoduje konieczność rozwiązania niniejszej umowy o świadczenie usług pomiędzy ADO a Panem/Panią;
9) Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez ADO, w tym profilowaniu przy realizacji niniejszej umowy.

Polityka plików Cookies

“Cookies” to to niewielkie pliki tekstowe zawierające dane informatyczne przechowywane w urządzeniach użytkowników, które przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych. “Cookies” pozwalają m.in. wyświetlać strony internetowe dostosowane do indywidualnych preferencji i zawierają najczęściej adres strony internetowej, czas przechowywania na urządzeniu użytkownika oraz własny unikatowy identyfikator.

Stosujemy Cookies sesyjne (tymczasowe) oraz stałe. Cookies sesyjne przechowywane są na urządzeniu użytkownika do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej. Z kolei “Cookies” stałe przechowywane są przez zdefiniowany czas, który określany jest parametr zawarty w pliku “Cookies”.

Informacji zawartych w plikach “Cookies” używamy w celu m.in do udostępniania różnego rodzaju narzędzi i funkcjonalności strony internetowej oraz w celu gromadzenia ogólnych danych statystycznych. To pozwala nam identyfikować sposób korzystania użytkowników ze strony internetowej i daje możliwość ulepszania jej budowy oraz zawartości. Podkreślamy, że dane osobowe gromadzone przy użyciu plików “Cookies” są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym. Uniemożliwiają również personalną identyfikację użytkownika.

W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące “Cookies” oraz dokonać ich ręcznego usunięcia. Właściwe informacje o obsłudze plików “Cookies” oraz możliwych konfiguracjach dostępne są w ustawieniach, zależnie od rodzaju przeglądarki.

Szczegółowe informacje na temat zmiany ustawień dotyczących plików “Cookies” oraz ich samodzielnego usuwania w najpopularniejszych przeglądarkach internetowych dostępne są w dziale pomocy przeglądarki internetowej.

 

Kontakt

Andrzej Malicki Usługi Spawalnicze Sp.K.

ul.  Bolesława Limanowskiego 28A/9
73-110 Stargard
NIP: 8542402609
Tel biuro: +48  508 862 551
E-mail: biuro@usmalicki.eu
Strona internetowa: www.usmalicki.eu

Siedziba firmy (biuro, hala produkcyjna):
Teren Stoczni Szczecińskiej Nowa
ul. A. Antosiewicza 1
71-642 Szczecin

Wejście przez bramę kolejową

W sprawach dotyczących zamówienia/umowy:

mgr inż. Aneta Gębka – manager
E-mail: ag@usmalicki.eu
Tel. +48 690 322 858

Technolog:

Krzysztof Barański
E-mail: kb@usmalicki.eu
Tel. +48 505 695 084

Kontakt na terenie Niemiec

mgr inż. Patrycja Turzyńska
Tel. +49 173 877 02 84

Zaopatrzenie:

Formularz kontaktowy

1 + 8 =